Serveis web Diweb

A Diweb el manteniment, SEO, suport i modificacions estan inclosos als pressupostos dels nostres plans web.

També podreu contractar serveis addicionals com l’administració de blogs, xarxes socials, posicionament web a fora de la pròpia pàgina, i l’administració de campanyes publicitàries a google o facebook de cost per clic.

Marketing digital:

No teniu temps per gestionar les xarxes socials?

Si voleu contractar el nostre servei de marketing digital a Diweb no només us estalviareu l’entrebanc que suposa posar-se a pensar en que publico pels clients si no que nosaltres ho farem de forma totalment professional, elegint les millors hores, freqüència de publicació i generant contingut tan de text com d’imatges per la vostra audiència, sense oblidar-nos de cercar més clients potencials cada mes… parlem?

Seo Off page creació de backlinks:

Es tracta de crear vincles a la teva web de forma totalment manual i segura, en directoris fòrums i blogs que enllasin a la teva pàgina web.

D’aquesta manera aconseguim millorar l’autoritat de la web per google posicionan-la millor als buscadors.

Els links es construeixen a traves de “una paraula clau” que es la paraula que ens interessa que aparegui als buscadors quan la gent la col.loqui al google. per exemple: “comprar roba”

Un cop creats tots aquest links demostrem la feina feta enviant un arxiu a on hi hauran tots els enllaços que han sigut creats

[ux_products style=”badge” columns=”1″ depth=”2″ depth_hover=”4″ cat=”24″ text_size=”large” text_bg=”rgba(15, 15, 15, 0.83)” text_color=”dark”]

Serveis gratuïts inclosos al disseny de la teva pàgina web: